ICYF İLE ''AFET SONRASI PSİKO-SOSYAL DESTEK SÜRECİNDE GENÇ GÖNÜLLÜLERİN ROLÜ'' KAMP PROGRAMI BAŞLADI

    Bakanlığımız ile İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF) arasında gerçekleştirilen işbirliği programı kapsamında, 23 Nisan-5 Mayıs 2024 tarihleri arasında iki dönem halinde gerçekleştirilecek olan ‘‘Afet Sonrası Psiko-Sosyal Destek Sürecinde Genç Gönüllülerin Rolü’’ temalı kamp programının ilki (genç gönüllü erkekler) Antalya Alaaddin Keykubat Gençlik Kampında başlamıştır.

    Haberi Oku

    ''BOSNA HERSEK-TÜRKİYE GÜNLERİ VE ÇOCUK ŞENLİKLERİ PROGRAMI'' BAŞVURUSU

    Türk kültürünü tanıtmak amacıyla kurulan ve bu alanda yoğun çalışmalar gerçekleştiren Yunus Emre Enstitüsü 10-14 Mayıs tarihleri arasında Bosna Hersek’te Türkiye Günleri ve Çocuk Şenlikleri programını gerçekleştirecektir.

    Haberi Oku

    GSB GENÇLİK MEDYA KAMPI BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI!

    23-30 Nisan 2024 tarihleri arasında İstanbul Marmaracık Şehit Halil Kantarcı Gençlik Kampında düzenlenecek Gençlik Medya Kampının başvuru sonuçları açıklanmıştır.

    Haberi Oku

    GENÇLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE GÖREV ALACAK EKİP ARKADAŞLARI ARIYORUZ

    Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü olarak UNICEF Türkiye ile ortak yürüttüğümüz Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı Projesi’nin yenilenmesi ve geliştirilmesi faaliyetleri kapsamında proje içerisinde başlatacağımız yeni çalışma alanlarını desteklemek üzere Ankara’da çalışacak ekip arkadaşları arıyoruz. Bu çağrı kapsamında alımı yapılacak personel tam zamanlı sözleşmeli olarak çalışacaktır.

    Haberi Oku

    MUĞLA-ALMANYA ARASINDAKİ GENÇLİK DEĞİŞİMİNİN İLK ETABI TAMAMLANDI

    Muğla-Almanya Gençlik Değişiminin ilk etabı 2-8 Nisan 2024 tarihleri arasında 16 katılımcıyla Muğla’da gerçekleştirilmiştir.

    Haberi Oku

    GÖNÜLLÜ KAMP LİDERLİĞİ BAŞVURULARI BAŞLADI

    Gönüllü kamp lideri, gençleri kişisel ve sosyal gelişim yolculuklarında destekleyerek gençlerin potansiyellerini Gençlik Kampları, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak amacıyla kurulmuş tesisler ve programlardır.

    Haberi Oku

    TEMSİLCİ GENÇ BAŞVURULARI BAŞLADI!

    Temsilci Genç, üniversitelerin ön lisans, lisans veya lisansüstü programlarında okuyan, temsil yeteneği olan, gençlik çalışmalarına aktif katılım sağlayan, sportif, kültürel ve sosyal etkinliklerde aktif rol alabilecek, çevresine örnek olabilecek, milli ve manevi değerlere saygılı, istiklal mücadelesi ruhunu yaşayıp yaşatabilecek, toplumla bütünleşmiş, 18-25 yaş aralığında yer alan gençleri ifade etmektedir.

    Haberi Oku

    TÜRKİYE – ARNAVUTLUK GENÇLİK DEĞİŞİMİ PROGRAMI

    Türkiye ile Arnavutluk arasında iş birliğinin güçlendirilmesi, gençler arasında iyi ilişkilerin geliştirilmesi, karşılıklı olarak sınırları aşan bir dayanışma, saygı ve dostluk kültürünün oluşturulması, gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunulması, gençlik çalışmalarının yerinde görülmesi ve iyi uygulama örneklerinin tespit edilebilmesi amacıyla Türkiye Maarif Vakfı ortaklığında 6 - 11 Mayıs 2024 tarihleri arasında Arnavutluk’ta “Türkiye - Arnavutluk Gençlik Değişimi” programı gerçekleştirilecektir.

    Haberi Oku

    İSTANBUL VEFA GENÇLİK MERKEZİ İLE ALMANYA ARASINDAKİ GENÇLİK DEĞİŞİMİNİN İLK ETABI TAMAMLANDI

    İstanbul Vefa Gençlik Merkezi ile Almanya Köln ENBE Gençlik Merkezinin, 23-29 Mart 2024 tarihleri arasında 14 katılımcıyla gerçekleştirdiği gençlik değişiminin ilk etabı İstanbul’da tamamlanmıştır.

    Haberi Oku

    IDEAGENÇ "SENİN MERKEZİN, SENİN HAYALİN!" IDEATHON YARIŞMASININ BAŞVURULARI BAŞLADI!

    IDEAGENÇ "SENİN MERKEZİN, SENİN HAYALİN!" IDEATHON YARIŞMASININ BAŞVURULARI BAŞLADI!

    Haberi Oku

    GENÇLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ

    Sayın Dr. Enes EFENDİOĞLU Genel Müdürlük görevini Sayın Dr. Emre TOPOĞLU’ndan devralmıştır.

    Haberi Oku

    İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA PROGRAMI

    Milletimizin istiklal mücadelesi ve bağımsızlık azminin en manzum anlatısı olan İstiklal Marşımızın kabulünün 103'üncü yılında gençlerimizde milli şuurun güçlenmesini sağlamak, İstiklal Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u fikir ve eserleriyle anmak amacıyla "İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma" programı 6-9 Mart 2024 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirildi.

    Haberi Oku

    FİNANSAL VE İŞ OKURYAZARLIĞI MİKRO İŞ OYUNU EĞİTİCİ EĞİTİMİ (İSTANBUL)

    Gençlik Merkezleri’nde hedef kitlenin finansal ve iş okuryazarlığını artırmak, girişimcilik faaliyetlerinin desteklenmesi ve katılımcıların finansmana erişim hakkında bilgilendirilerek farkındalık seviyesinin artırılması, hedef kitlenin finansal katılımlarının artırılması amacıyla Genel Müdürlüğümüz ile German Sparkassenstiftung arasında “Finansal ve İş Okuryazarlığı Geliştirmeye İlişkin İş Birliği Protokolü” imzalanmıştır.

    Haberi Oku

    JAPONYA DÜNYA GENÇLİK GEMİSİ PROGRAMI SONA ERDİ

    Dünyanın dört bir yanından farklı kültürlere sahip gençleri bir araya getirmek, kültürlerarası iletişim ve tanışma becerilerini geliştirmek amacıyla Japonya Hükümetince düzenlenen Japonya Dünya Gençlik Gemisi Programı (SWY) 23 Ocak-22 Şubat 2024 tarihleri arasında Japonya’da gerçekleştirilmiştir.

    Haberi Oku

    DENİZLİ-BAHREYN GENÇLİK DEĞİŞİMİNİN İLK ETABI TAMAMLANDI

    Türkiye-Bahreyn Gençlik Değişiminin ilk etabı 15 katılımcı ile 15-23 Şubat 2024 tarihleri arasında Bahreyn’in Manama ve Muharrak şehirlerinde gerçekleştirilmiştir.

    Haberi Oku

    II. ÇOK TARAFLI GENÇLİK DEĞİŞİMİ PROGRAMI

    II. Çok Taraflı Gençlik Değişimi Programı, 11-17 Şubat 2024 tarihleri arasında Azerbaycan Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığının ev sahipliğinde Quba’da gerçekleştirildi.

    Haberi Oku
    DİĞER HABERLERİ GÖSTER