Gençlerin duygu düşüncelerini doğru ve sistematik bir biçimde ifade etmelerine katkı sağlamak, spordan sanata tarihten bilim-teknolojiye kadar birçok konuda bilgi birikimlerini artırmak amacıyla düzenlenen münazara yarışması pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilecek. 

2020 Türkiye Münazara Ligi yarışmaları; her takım iki kişi olacak şekilde 18-24 yaş aralığındaki lisans ve ön lisans öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşecek olup, yarışmalar il pandemi kurulunun görüşü alınarak fiziki veya online olarak gerçekleştirilecektir.

Yarışmalara katılmak isteyen gençler 20 Temmuz 2020 tarihine kadar Gençlik Merkezlerine gelerek veya aşağıdaki linkte yer alan başvuru formunu doldurup bulundukları İlin Gençlik Merkezlerinin kurumsal e-mail hesaplarına göndererek başvurularını online olarak yapabilirler.

Yarışmaların İl Finalleri 01 Eylül 2020 tarihine kadar, bölge Finalleri 30 Ekim 2020 tarihine kadar tamamlanmış olacaktır. Yarışmaların Türkiye Finali Genel Müdürlükçe Kasım 2020 ayı içerisinde düzenlenecektir.

 

münazara basvuru formudocx.docx