Sinop Gençlik Merkezi Tarafından Hazırlanan ‘’Kardeşimi Seviyorum Bilgimi Paylaşıyorum’’ Projesi Kapsamında 29 Gönüllü Öğretmen Adayı ve 41 Öğrenci İle Birebir Özel Ders Niteliğinde Eğitim – Öğretim Faaliyetleri Başladı.

Sinop Gençlik Merkezince hazırlanan ‘’Kardeşimi Seviyorum Bilgimi Paylaşıyorum’’ Projesi kapsamında öğrencilerin ödevlerine katkıda bulunmak başarı seviyelerini arttırmak, sosyal ve kültürel faaliyetlerden daha etkin faydalanmalarını sağlamak amacı doğrultusunda Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi ve İngilizce dersleri gönüllük esaslı ücretsiz olarak verilmektedir. Ders aralarında çay, kahve, meyve suyu ve kuru pasta gibi ikramlarda bulunulmakta olup dersleri daha eğlenceli ve sıkıcı hale getirmemek için ara saatlerde ve ders sonralarında basketbol, voleybol, badminton gibi sportif aktiviteler ile ebru sanatı yapımı yüz boyama etkinliği, el baskısı, zeka oyunları gibi aktiviteler yaptırılmaktadır. Gençlik merkezinin tüm imkânlarından faydalanan gençler ve onların aileleri projeden son derece memnun kaldıklarını belirterek emeği geçen herkese teşekkürlerini sundular.

Gençlik Merkezimizce son derece önemsediğimiz ve tamamen gönüllük esaslı olarak yaptığımız proje 12 Mayıs 2019 tarihinde Sinop Gençlik Merkezinde Eğitim Fakültesi bölümü öğrencisi 29 gönüllü öğretmen adayı ve 41 öğrenci ile her hafta sonu uygulanmakta olup projenin ilk etabı 3 yıl boyunca devam edecek olup öğretmen adayı ve öğrencilerin başarıları takip edilecektir.